Naast ons uitgebreide aanbod gitaren, bieden wij natuurlijk ook versterkers aan. We hebben combo's voor professioneel podiumgebruik, maar ook oefenversterkers voor het eerste concert in de slaapkamer.
Bij 't Speeltuygh maak je een goede kans versterkers aan te treffen van de volgende merken:  AER, Marshall, Ashdown, Kustom, 
Mesa/Boogie, Schertler/SR-Technologies, Fishman, Laney en Vox.

Vaak zijn er bij ons ook interessante occasions te vinden.  
Ben je toevallig op zoek naar een oude Rickenbacker basversterker, of juist naar een Polytone Mini Brute?  Kom dan gauw eens langs!

Ook  voor het uitversterken van akoestische snaarinstrumenten ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons diverse pickups op vakkundige wijze laten inbouwen. 
We hebben goede ervaring met diverse akoestische pickupsystemen, waaronder: B-Band,  Fishman, Schertler, L.R. Baggs, EMG, Highlander, Ashworth, Misi, Highlander en Headway. Natuurlijk voorzien wij je graag van uitgebreid advies.
Bovendien produceren wij zelf inmiddels pickups voor de contrabas en cello. 

Soms werken we samen met de klant naar een oplossing om een ongebruikelijk instrument uit te versterken. Onlangs hebben we zo bijvoorbeeld samen met Yaya Samaké en Henk van Glabbeek (One world Jam Collective) een ngoni elektrisch gemaakt. En dat klinkt zo!


http://www.aer-amps.comhttp://www.ashdownmusic.comhttp://www.kustom.comhttp://www.mesaboogie.comhttp://www.schertler.comhttp://www.fishman.comhttp://www.voxamps.comhttp://www.b-band.comhttp://www.fishman.comhttp://www.schertler.comhttp://www.lrbaggs.comhttp://www.emginc.comhttp://www.highlanderpickups.comhttp://www.ashworthelectronics.co.ukhttp://www.mi-si.comhttp://www.highlanderpickups.comhttp://www.headwaymusicaudio.comhttp://www.oneworldjam.infohttp://www.oneworldjam.infohttp://www.spurlock.illinois.edu/explorations/online/senufomusic/instruments/ngoni1.htmlshapeimage_11_link_0shapeimage_11_link_1shapeimage_11_link_2shapeimage_11_link_3shapeimage_11_link_4shapeimage_11_link_5shapeimage_11_link_6shapeimage_11_link_7shapeimage_11_link_8shapeimage_11_link_9shapeimage_11_link_10shapeimage_11_link_11shapeimage_11_link_12shapeimage_11_link_13shapeimage_11_link_14shapeimage_11_link_15shapeimage_11_link_16shapeimage_11_link_17shapeimage_11_link_18shapeimage_11_link_19

Credits muziekje:

Compositie, Zang, Djembé & Ngoni: Yaya Samaké

Electrische gitaar, percussie & toetsen: Henk van Glabbeek / One world Jam CollectiveEric heeft voor Henk van Glabbeek ook een Saz van een element voorzien.

Het resultaat kun hier zien en horen.

   Versterking

  1. -Akoestische gitaren

  2. -Elektrische gitaren

  3. -Overige instrumenten

  Hoofdcategorieën